found capture at 20040413015250 Sitemap
Wie met computers omgaat komt vanzelf allemaal struikelblokken tegen, hindernissen die je moet overwinnen, helaas kan niet iedereen elk parcours afleggen. PCWereld is de plek op internet die een verkorte route weet te vinden op elke computer. Met enkele honderden leden waarvan het merendeel beschikt over bovenmatig veel computerkennis wordt computeren een peulenschil.

Op een uiterst gebruikersvriendelijk forum wordt heftig gediscussieerd over talloze onderwerpen. Weliswaar is ICT een onderwerp waar wij ons in gespecialiseerd hebben, echter is het niet alleen een verzamelplaats voor dat subject. PCWereld fungeert als een plek waar vrijheid van meningsuiting voorop staat, politiek, sport, media en andere algemene onderwerpen zijn daarom niet weg te denken.

Met een groot aantal 'stamgasten' is het eigenlijk niet mogelijk om je te vervelen op PCWereld. Wie de bal omhoog gooit kan verwachten dat ie ook wordt doorgekopt, alles heeft z’n goede en slechte kant, een Yin Yang met een nuance als afsluiter.

De groep beheerders zal sowieso zorgen voor een fijne tijd op PCWereld, de jonge en enthousiaste medewerkers houden de site actueel en staan zeven dagen per week klaar om alles en iedereen van de benodigde informatie te voorzien. PCWereld deinst niet terug voor wat speurwerk, doet niet moeilijk over veel gestelde vragen en legt het op een begrijpelijke manier uit indien nodig. Dit alles maakt PCWereld een prachtig geheel voor iedereen toegankelijk. Wil jij dit alles ook ervaren, registreer je dan meteen!