Klik hier om naar de portal te gaan.Klik hier om naar het forum te gaan.
Disclaimer
De informatie op deze site is met uiterste zorg samengesteld. Desondanks kan de correctheid ervan niet worden gegarandeerd. Mochten er onverhoopt onjuistheden op de site vermeldt staan, dan zijn de opstellers geenszins aansprakelijk voor de gevolgen daarvan. De PCWereld.info Crew is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site. Het gebruik maken van de site is dus op eigen risico. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De gehele inhoud van deze site, waaronder teksten en afbeeldingen, behoort toe aan http://www.pcwereld.info/. Gebruik voor commerciële doeleinden is slechts toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de PCWereld.info Crew. Bovendien is het voor derden verboden de inhoud van deze site te wijzigen. Alle geregistreerde handels merken zijn copyright van de eigenaar.

Als u naderhand van deze disclaimer nog vragen heeft, kunt u een e-mailtje sturen. Mail naar info, en we zullen uw vragen of opmerkingen z.s.m. proberen te behandelen. Kijk ook even op de contact pagina voor alle crewlid e-mailadressen. Als u bugs of tips heeft m.b.t. het forum, kunt u deze op het forum plaatsen in de juiste categorie.
 Advertentie