Klik hier om naar de portal te gaan.Klik hier om naar het forum te gaan.
Adverteren
U heeft een innoverende onderneming of een geweldig product dat inspeelt op de laatste ontwikkelingen en trends rondom de computer, dan bent u toe aan een advertentie op PCWereld. PCWereld is een jong en sterk groeiend forum over computers en mediazaken. Om u een indicatie te geven van de gevolgen van zo'n advertentie zijn op PCWereld:

- Maandelijks zien tussen de 400.000 en 500.000 bezoekers uw advertentie.
- Er zijn meerdere adverteer mogelijkheden, op de portal, de header en in de footer.

De banner onderaan de site wordt op elke pagina getoont, zodat geen enkele bezoeker uw advertentie kan missen. Echter, de banner op de portal wordt alleen op de portal getoond. Toch ook een belangrijke plek, want daar komt de bezoeker binnen.

U kunt al een advertentie op PCWereld hebben tussen de 10 en de 20 euro per maand. U kunt per maand en per jaar betalen. Per maand betaald u bijvoorbeeld 15 euro, dat zou 15x12 = 180€ per jaar zijn. Als u dit bedrag nou in een keer betaald, per jaar dus, dan kost het u maar 10x15 = 150€, u krijgt dan 2 maanden gratis. Ook kunt u voor de optie kiezen dat PCWereld de banner voor uw site maakt, uiteraard in de kleuren die u het liefst wilt, en met de teksten die u ons heeft opgegeven, dit is echter kosteloos.

Welke advertentie plaatsen zijn nog vrij?
- Header elke pagina - Bovenaan - Tip!
- Footer elke pagina - Onderaan - Tip!
- Portal balk 1 - Links
- Portal balk 2 - Links
- Portal balk 3 - Links

Voor meer informatie over het adverteren, of als u een prijsopgave wilt
ontvangen, kunt u contact opnemen via marketing.
 Advertentie